NVP Prešov 10.9. 2010

11.09.2010 20:08

Tak na tento v sme si naplánovali Prešov. Kedže je to daľeko, tak sme vyrazili už vo štvrtok, prespali neďaleko Prešova a nakoniec teda na druhý deň vystavovali našu malú Caity. Caity sa teda krásne darilo, získala V1, CAJC a nakoniec si prevzala aj titul BOB, z čoho sme boli  prekvapení, ale samozrejme, že nás to veľmi potešilo. Caity zožala veľký potlesk. Ale čo čert nechcel pri nástupe do záverečného kruhu na ňu prišla nevoľnosť a nakoniec sme boli po ceste späť nútení navštíviť veterinára v Poprade. Ale aj napriek tomu sa tešíme, máme doma prvý pohárik. 

Caity tým, že dostala jej 3-tieho CAJCa splnila podmienky pre udelenie Slovenského šampióna krásy mladých za necelé 3 týždne. Keďže sa to dalo na mieste vybaviť, tak je teda Caity oficiálne Slovenský šampión krásy mladých :)

A ešte dáme do popredia nášho kamaráta Clea Camelota Anvik, ktorý si v záverečnom kruhu o najkrajšieho mladého jedinca vybojoval krásnym predvedením 3. miesto v najkrajšom mladom jedincovi. Katke a Andrejovi veľmi gratulujeme a zároveň ďakujeme za super strávené dni v Prešove.

—————

Späť


Kontakt

Michaela Cabadajová, Nikoleta Blažová

Anketa

Páči sa vám náš web?

áno
19%
530

niečo mi tu chýba
16%
454

nie
65%
1 860

Celkový počet hlasov: 2844